Osuma-valmennus

Osuma-valmennus

Lopeta arpominen ja samoilu. Osu yhteen työnantajasi kanssa ja näytä osaamisesi.

Katso valmennuksen esite.

Tule mukaan osuma-palveluun. Tunnista osaamisesi ja löydä työpaikat, brändää itsesi ja näytä osaamisesi työnantajalle. Ei enää umpimähkäistä ja turhauttavaa työnhakua, vaan selkeää arvonlisäystä niin sinulle, kuin tulevalle työnantajallesikin.

Osuma-valmennuksen neljä askelta työelämään:

1) Palvelun käynnistys (2 h). Yksilöohjauskeskustelu osaamisestasi, työelämävalmiuksistasi ja työnhaun tavoitteistasi. Kohdennetun työnhaun käynnistäminen.

2) Osaamisen tunnistaminen ja brändäys oman henkilökohtaisen asiantuntijan avulla (3 h). Oman osaamisen ja vahvuuksien sekä kehittämiskohteiden tunnistaminen tämän päivän työelämän vaateisiin ja mahdollisuuksiin sekä piilossa olevan osaamisesi näkyväksi tekeminen

3) Työjakso (6 pv). Näytä työjaksopaikan työnantajalle osaamisesi. Hyvin hoidettuna tämä jakso voi olla askeleesi työelämään tai avaamaan mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen sinulle soveltuvin keinoin

4) Osaaminen käyttöön (2h). Palautekeskustelu ja jatkosuunnitelma. Saat selkeät askelmerkit, millä keinoin tästä eteenpäin. Työssä, opiskellen tai työllistymistäsi edistävässä palvelussa.

Valmennus antoi uskoa itselleni. Vetäjät ovat erittäin ammattitaitoisia ja työnsä todella hyvin osaavia. Asiat esitettiin selkeästi ja ymmärrettävästi. Kerrottiin myös muista mahdollisuuksista. Sain tukea ja tietoa henkilökohtaisesti. Valmennus auttoiminua työllistymään.

Palvelu toteutetaan yksilöohjauksena omalla paikkakunnallasi ja/tai osittain etäyhteyksin. Työjaksopaikka haetaan alan yrityksestä tavoitteesi ja työllistymisnäkökulma huomioiden. Palvelun kokonaiskesto max. kaksi kuukautta. Palveluun hakeudutaan oman TE-toimiston kautta. Saatuamme ilmoittautumisesi TE-toimistosta, otamme sinuun yhteyttä soittamalla ja sovimme palvelun aloittamisesta.


Ilmoittautuminen:

osuma@promanager.fi

Lisätietoa:

Nina Erholtz, 044 973 9211